Jobba hos oss

Alla aktuella rekryteringar publiceras här på vår hemsida.

Vid intresse av att arbeta som familjehemskonsulent är du välkommen att skicka in ditt CV tillsammans med personligt brev. Kravet som ställs är att du har Socionomutbildning eller motsvarande samt erfarenhet av familjehemsuppdrag.

Hör av dig till oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för en diskussion.

Familjehemskonsulent/konsult i Norrbotten

Vi söker en person med socionomexamen eller annan likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av familjehemsvård: har jobbat som familjehemssekreterare eller socialsekreterare, eller har erfarenhet av handledning inom socialt arbete. Du kanske vill byta arbetsplats eller känner dig beredd att gå vidare och ta nästa steg i karriären, perfekt för dig som söker ett extrajobb/bisyssla som i sin tur kan leda till heltidsanställning. Som familjehemskonsulent ska du ha goda kunskaper om gällande lagstiftning. Erfarenhet av socialt arbete, företrädesvis med barn/ungdomar/familjer och utredningsarbete är önskvärt. Du är kapabel att arbeta självständigt och trygg i din yrkesroll. Du har en god kommunikativ förmåga, en humanistisk människosyn och ett professionellt förhållningssätt. Som person är du nyfiken, engagerad, kreativ och lösningsorienterad. Meriterande är om du har kursledarutbildning för ”Ett hem att växa i” samt gått utbildningen att utreda enligt Nya Kälvesten.

Tjänsten kräver B-körkort.

Vid intresse, skicka din ansökan med personligt brev samt CV till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tveka inte att höra av dig med eventuella frågor eller funderingar.

Nordsunda AB

© Copyright 2020 Nordsunda AB